Tim ter Weeme

Tim ter Weeme

Mijn top tijd op de praktijkschool…

Jeetje, als ik er aan terug denk dan lijkt het al weer zolang geleden maar ik zal het nooit vergeten, geweldige schooltijd!

Onder andere door mijn drukke karakter kwam ik op de praktijkschool terecht, al snel bleek ik daar helemaal op mijn plek, ze wisten precies hoe ze met mij om moesten gaan. Ze hebben mij geaccepteerd zoals ik was en mij op verschillende manieren de ruimte gegeven door bijvoorbeeld een extra gymles mee te mogen doen of even een boodschap te mogen halen voor de kookles. Door die ruimte kon ik me weer concentreren in de les, dit was voor mij echt de manier!

De leraren hebben een grote rol gespeeld en mede door hen was mijn tijd op de praktijkschool super! Ik had echt een leuke klik met ze! Na school kon ik al snel aan de slag bij een standbouwbedrijf waar ik het enorm naar mijn zin heb gehad, maar liefst 9 jaar heb ik hier gewerkt. Ik ben een harde werker geworden en zeker geen opgever! Door keihard te werken kon ik een mooi leven opbouwen, samen met mijn vriendin zijn we nu goed gesetteld in een mooi huis.

Sinds juni 2020 werk ik bij glaswebwinkel, deze stap heb ik gezet omdat ik toe was aan iets nieuws en dit op mijn pad kwam. Super spannend om over te stappen naar een nieuwe baan maar dit was een hele goeie keuze. Ik heb het onwijs naar mijn zin, hele leuke collega’s, gewoon echt een fijne baan!

Natuurlijk heb ik hier zelf keihard voor gewerkt, om alles te bereiken wat ik tot nu toe bereikt heb. Ik ben best wel trots op mijzelf! Op de praktijkschool heb ik geleerd wat doorzettingsvermogen is, hoe ik mijn energie goed kan verdelen en bovenal dat je meer kan dan jezelf denkt!

Tim ter Weeme