Dave Joosten

Dave Joosten

Ik ben Dave. Ik heb ongeveer 10 jaar geleden op de Praktijkschool Apeldoorn gezeten. Ik werk nu al bijna 12 jaar in de horeca bij Auberge Navet in Apeldoorn. Eén van de betere restaurants van Apeldoorn. Ik heb veel genoten op school. Ik heb veel praktijk gehad. Zoals; techniek, koken, bakken, textiel en verzorging.  Maar ik heb ook veel stage gelopen zoals bij; Groenteboer Veeneman, verzorgingstehuis Veenkamp en Apeldoornse Boys. Ik heb ook certificaten en diploma’s gehaald op deze school zoals; werken in de keuken en HAS (horeca assistent niveau 1).
Daarna ben ik verder gaan leren op het Rijn IJssel College in Arnhem met de steun van de Praktijkschool Apeldoorn. Hier kon ik terecht voor de extra ondersteuning in mijn theorie.
Dat was erg fijn!
Ik mis soms nog wel eens een balletje trappen met meneer Dietrich op de vrijdagochtend bij gym. Ik kan nog zoveel goede dingen vertellen, maar dan zijn we morgen nog bezig! Wat erg leuk was, is dat ik een tijd geleden als kok op de Praktijkschool Apeldoorn de leerlingen hun examen af mocht nemen en ze mocht beoordelen.