Pamela Modderkolk

Pamela Modderkolk

Ik ben Pamela Modderkolk en ik ben 24 jaar. Ik ben nu 6 jaar van school af. Op de Praktijkschool Apeldoorn heb ik veel cursussen/opleidingen gedaan. Zo heb ik werken in de zorg en zorg en dienstverlening afgerond, maar daarnaast heb ik ook voor de bakkers opleiding gekozen. Van beiden opleidingen heb ik niveau 1 gedaan. Ik heb veel gehad aan de stages die ik heb gelopen, waaronder Veenkamp en Talma Borgh. Hier heb ik het echt super naar mijn zin gehad. Ook heb ik stage gelopen bij bakkerij Keurhorst en Van der Wal Jolink.

Aan het eind van mijn schooljaar heb ik een lastige thuissituatie gehad. Ik ben echt heel dankbaar voor de leerkrachten die mij en mijn zusjes door deze vervelende tijd hebben geholpen. Dat vergeet ik nooit meer. Sommigen hebben me er echt doorheen gesleept.

Op de Praktijkschool Apeldoorn kwam ik er al gauw achter dat ik echt graag met mijn handen wil werken en het theorie gedeelte maar niks vond. Ik ben blij dat ik op de Praktijkschool Apeldoorn heb gezeten, waar ik de kans kreeg om veel leuke dingen te doen, waaronder de voetbaltoernooien en op kamp gaan.

Na de praktijkschool heb ik facilitair medewerker niveau 2 gestudeerd, na 2 jaar heb ik die afgerond. Daarna wist ik nog niet zo goed wat ik moest doen, verder leren of werken, totdat ik bij mijn stage de gelegenheid kreeg om daar te mogen werken, dus dat heb ik gedaan. Dat was bij de Dekamarkt aan de Vlijtseweg in Apeldoorn. Ik heb daar 2 jaar gewerkt, maar ik kreeg geen vast contract en moest weg. Ik heb nu een hele leuke baan bij de Albert Heijn aan het fort in Apeldoorn, waar ik al 2,5 werk, maar ook daar kunnen me ze helaas geen vast contract bieden. Ik heb alweer een hele leuke uitdaging gevonden en dat is bij de Jumbo in Deventer.

Kortom, ik ben de Praktijkschool Apeldoorn erg dankbaar voor de fijne tijden en voor de hulp die ze me hebben geboden, ondanks dat ik best eigenwijs en koppig was.