Les in kleine groepen

De Praktijkschool Apeldoorn is zo ingericht, dat leerlingen zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen en voorbereiden op hun toekomst. Het moderne schoolgebouw is open, veilig, kleurrijk en optimistisch. De indeling biedt veel ruimte voor leren en werken in de praktijk. Het hoofdgebouw bestaat uit twee delen: een deel voor begeleiding en training en een deel voor theorie met groepsruimten. Alle praktijklokalen voor verzorging en consumptief zijn op de begane grond. De rode trap in het midden van het hoofdgebouw staat centraal en verbindt de verschillende delen met elkaar. De gymzaal, de werkplaats en de technieklo- kalen zitten vast aan het hoofdgebouw. Ook is er een kas voor de groene ruimte.

Klik hier om de school te bekijken in 360 graden.

Een school is meer dan een gebouw. Onze leerlingen en ons schoolteam maken het samen tot een echte school. De Praktijkschool Apeldoorn is een kleine school die duidelijk,

vertrouwd en overzichtelijk is voor de leerlingen. De leerlingen krijgen les in kleine groepen. Iedere groep heeft één of twee eigen groepsleraren.